• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s kaffe

PRODUKTKOD: 519626

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Brun

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Adon XL 6 S Kaffe - Produktbeskrivning

Funktioner

Blanco Adon XL 6 S Kaffe är en köksvask av hög kvalitet med en rad imponerande funktioner.

Bredd: 980 mm

Med en bredd på 980 mm erbjuder Blanco Adon XL 6 S Kaffe gott om utrymme för alla dina köksbehov. Vasken är tillräckligt rymlig för att rymma stora kastruller och stekpannor, vilket gör den idealisk för både matlagning och diskning.

Avrinningsyta

Blanco Adon XL 6 S Kaffe har en praktisk avrinningsyta som hjälper till att hålla ditt kök rent och organiserat. Du kan enkelt placera använda tallrikar, bestick och andra köksredskap på avrinningsytan för att låta dem torka utan att smutsa ner resten av diskbänken.

Material: Silgranit (Granit)

Blanco Adon XL 6 S Kaffe är tillverkad av högkvalitativt silgranit, ett hållbart material som är känt för sin styrka och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit ger vasken en lyxig och elegant look samtidigt som den är enkel att rengöra och underhålla.

Tillgängliga färger: Brun

Denna stiliga köksvask finns i en vacker brun färg som kommer att komplettera ditt köks inredning på bästa sätt. Den varma och naturliga nyansen blir en attraktiv detalj i ditt kök och skapar en mysig och inbjudande atmosfär.

Förborrat hål för blandare

Blanco Adon XL 6 S Kaffe är förborrad med ett hål för en blandare, vilket gör installationen enkel och smidig. Du kan välja en passande blandare efter din egen personliga smak och preferens och enkelt installera den i vasken.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Adon XL 6 S Kaffe en elegant design och en rad praktiska funktioner som gör den till den perfekta köksvasken för ditt hem. Med dess imponerande bredd, avrinningsyta och slitstarka silgranitmaterial kommer den att vara en pålitlig och stilfull följeslagare i ditt kök under många år framöver.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Brun

16 Produkter från samma kategori: