• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523799

8 757,00 kr

Spara 15%

7 443,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 s-f - En perfekt kombination av stil och funktionalitet

Blanco Zenar 45 s-f är en innovativ och elegant diskbänk som erbjuder både stil och funktionalitet i ditt kök. Med en snygg design och högkvalitativa material är den perfekt för att skapa en modern och stilren atmosfär i ditt kök.

Automatisk stoppare för enkel användning

En av de bästa funktionerna hos Blanco Zenar 45 s-f är dess automatiska stoppare. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda extra tillbehör eller krångliga hanteringar. Med bara en enkel tryckning aktiveras stopparen och vattnet kan lätt fyllas eller tömmas från diskhon.

Infino - en revolutionerande bäddteknik

Blanco Zenar 45 s-f har också den unika Infino-tekniken som ger en revolutionerande bäddteknik för diskhon. Detta innebär att diskhon har en perfekt integrerad sil genom hela sin yta. Detta ger en smidig och lättanvänd yta som inte bara är praktisk utan också lätt att rengöra.

Silgranit - hållbart och estetiskt tilltalande

Blanco Zenar 45 s-f är tillverkad av Blanco's signaturmaterial, Silgranit Puradur. Detta material är känt för sin hållbarhet och estetiska tilltalande yta. Silgranit är extremt tåligt mot värme, fläckar, repor och fettfläckar, vilket gör det perfekt för en högt trafikerad köksmiljö.

Svart glas för en modern touch

En av de mest iögonfallande egenskaperna hos Blanco Zenar 45 s-f är dess svartglasbord. Detta tillför en modern och elegant touch till din diskbänk och ger den en sofistikerad och stilren look. Svart glas är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett praktiskt val för ditt kök.

Slutligen, med sin rektangulära form och perfekt proportionerade dimensioner passar Blanco Zenar 45 s-f perfekt in i en köksmiljö. Med sin eleganta design och innovativa funktioner är denna diskbänk ett utmärkt val för dem som söker både stil och funktionalitet.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S F (523799)
Märke
Blanco
Mått
Längd
848.0 mm
Djup
498.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: