• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 silgranit puradur grå sten reversibel

PRODUKTKOD: 518863

8 293,00 kr

Spara 15%

7 049,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur Grå Sten Reversibel

Blanco Lexa 8 Silgranit är den perfekta diskbänken för ditt kök. Med sin stilrena grå färg och reversibla design kommer den definitivt att bli en snygg och praktisk tillskott till ditt kök.

Funktioner:

Djup: Med en djup på 500 mm ger Blanco Lexa 8 gott om utrymme för att hantera stora mängder disk utan problem.

Material: Tillverkad av Silgranit, en högkvalitativ stenkomposit, är denna diskbänk extremt hållbar och tålig. Detta material är också mycket lätt att rengöra och motståndskraftigt mot fläckar och repor.

Typ: Blanco Lexa 8 är en diskbänk av typen "underlimning" eller "infällnad", vilket innebär att den är designad för att monteras under bänkskivan eller sänkas ned i bänkskivan. Detta ger en smidig och snygg finish.

Antal hoar: Med två hoar erbjuder Blanco Lexa 8 gott om utrymme för att hantera både disken och matlagningen samtidigt. Den dubbla ho-designen är perfekt för familjer eller för de som har mycket disk att ta hand om.

Vändbar: En av de bästa egenskaperna hos Blanco Lexa 8 är dess reversibla design. Det betyder att du kan montera diskbänken på antingen höger eller vänster sida, beroende på ditt behov och kökets layout.

Märke: Blanco är ett välkänt varumärke inom diskbänkar och är känt för sin höga kvalitet och design. Med Blanco Lexa 8 kan du vara säker på att du får en pålitlig och estetiskt tilltalande produkt.

Mått: Med en längd på 780 mm passar Blanco Lexa 8 perfekt i de flesta kök. Dess lägre låddjup på 190 mm gör det enklare att hantera disken och ger samtidigt tillräckligt med utrymme för att rymma stora kastruller och stekpannor.

Hål för blandare: För de som inte behöver ett hål för blandare i diskbänken, erbjuder Blanco Lexa 8 en smidig och sömlös yta. Om du behöver ett hål för blandare kan det enkelt borras i diskbänken. Möjligheterna är flexibla och anpassningsbara efter dina behov.

Skåpsbredd: För att montera Blanco Lexa 8 behöver du en skåpsbredd på minst 800 mm. Detta säkerställer en robust och säker installation.

Med Blanco Lexa 8 Silgranit Puradur Grå Sten Reversibel får du en diskbänk som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Välj denna diskbänk för ditt kök och njut av dess eleganta design och praktiska egenskaper.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 (518863)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: