• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 9 tartufo utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 517424

7 372,00 kr

Spara 15%

6 266,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 9 Tartufo utan automatisk propp

Blanco Zia 9 Tartufo utan automatisk propp är en elegant och praktisk diskho som passar perfekt för ditt kök. Den snygga grå färgen ger en modern och stilren känsla samtidigt som den är enkel att matcha med andra köksinredningar.

Funktioner:

Djup:

Med en djup på 500.0 mm erbjuder Blanco Zia 9 tillräckligt med utrymme för bekväm användning. Du kan enkelt tvätta och skölja dina köksredskap och disk utan att behöva oroa dig för vattenstänk på omgivande ytor.

Material:

Blanco Zia 9 är tillverkad i högkvalitativt silgranit. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att din diskho kommer att hålla länge och behålla sin vackra utseende.

Typ:

Blanco Zia 9 är en diskho med två hoar. Detta gör det möjligt för dig att ha separata avdelningar för disk och sköljning, vilket är praktiskt och effektivt när du arbetar i köket.

Längd:

Den totala längden på Blanco Zia 9 är 860.0 mm. Det ger tillräckligt med utrymme för att rymma även stora köksredskap och tallrikar.

Hål för blandare:

Diskhon har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare för enkel och bekväm användning.

Vändbar:

Blanco Zia 9 är inte vändbar, vilket innebär att den har en fast placering och inte kan vändas för att ändra riktning. Detta kan vara något att tänka på vid planeringen av ditt kök.

Skåpsbredd (min):

För att installera Blanco Zia 9 behöver du ett skåp med en bredd på minst 900.0 mm. Detta säkerställer att diskhon passar perfekt och ger tillräckligt med utrymme för enkel montering och användning.

Varumärke och modell:

Blanco är ett välkänt och pålitligt varumärke inom köksutrustning. Modellen Blanco Zia 9 (517424) kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet för att skapa en överlägsen diskho för ditt kök.

Sammanfattning:

Blanco Zia 9 Tartufo utan automatisk propp är den perfekta lösningen för ett stilrent och funktionellt kök. Med sina praktiska funktioner och högkvalitativa material kommer Blanco Zia 9 att bli en pålitlig och vacker komponent i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 9 (517424)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: