• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s silgranit puradur jasmine reversible, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524849

5 893,00 kr

Spara 15%

5 009,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Den Blanco Elon XL 6 S diskbänken är en stilren och praktisk lösning för ditt kök. Med sin rektangulära form och slående färger kommer den bli en snygg och funktionell detalj i ditt kök.

Funktioner:

Den Blanco Elon XL 6 S diskbänken är tillverkad av hållbart silgranit material, vilket ger den en robust och tålig konstruktion. Den finns i olika färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket ger dig möjlighet att välja den som bäst matchar din köksinredning.

Med en bredd på 780.0 mm och ett djup på 500.0 mm är denna diskbänk perfekt för att rymma dina köksbehov. Den har en enda ho, vilket gör den idealisk för att hantera vanliga köksuppgifter som diskning eller matlagning.

Blanco Elon XL 6 S kan monteras på två olika sätt - antingen infällt eller underlimmat, vilket ger dig flexibilitet i hur du väljer att installera den i ditt kök. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att anpassa den efter dina preferenser.

En praktisk funktion hos denna diskbänk är dess vändbara design. Det innebär att du kan anpassa den efter behov och placering i ditt kök.

Oavsett om du behöver en diskbänk för ett större kök eller ett mindre utrymme, är Blanco Elon XL 6 S det perfekta valet. Med högkvalitativt material, stilren design och praktiska funktioner är denna diskbänk en investering som kommer att ge dig glädje och nytta under lång tid framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (524849)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: