• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s compact alumetalik med automatisk stoppare

PRODUKTKOD: 513553

7 832,00 kr

Spara 15%

6 657,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Metra 6 S Compact Alumetalik med Automatisk Stoppare

Blanco Metra 6 S Compact är en stilren och praktisk diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin gråa färg i alumetalik ger den en modern och elegant touch till din inredning. Diskbänken har en längd på 780 mm och en djup på 500 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att göra diskningen enkel och smidig.

Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder Blanco Metra 6 S Compact en hållbar och reptålig yta. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, värme och repor, vilket gör det till en perfekt lösning för ett hållbart kök. Diskbänken har också en automatisk stoppare, vilket gör det möjligt att enkelt fylla upp diskhon för att låta vattnet dränera.

Blanco Metra 6 S Compact kan enkelt monteras både genom att infällas och underlimmas. Detta ger dig olika alternativ när det gäller att matcha diskbänken med din köksdesign. Diskbänken har en låddjup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksredskap och disktillbehör.

Blanco Metra 6 S Compact är en del av Blanco-varumärket, vilket garanterar högsta kvalitet och hållbarhet. Med sin rektangulära form och eleganta design passar denna diskbänk perfekt in i alla kök. Dessutom är den vändbar och kan anpassas efter din kökslayout. Oavsett om det är en mindre köksplats eller en rymligare miljö, gör Blanco Metra 6 S Compact det möjligt för dig att njuta av en praktisk och stilren diskmiljö.

Så oavsett om du bygger om eller renoverar ditt kök, är Blanco Metra 6 S Compact en idealisk lösning för att skapa en funktionell och elegant disklösning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S Compact (513553)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: