• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco enos 40 s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 513801

4 607,00 kr

Spara 15%

3 915,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Enos 40 S Diskbänk - Vit

Den Blanco Enos 40 S är en vit diskbänk som kombinerar funktionalitet och stil i ett tilltalande paket. Med sitt silgranitmaterial erbjuder den både hållbarhet och en modern estetik. Denna diskbänk är perfekt för alla kök och kommer att ge ett fräscht och elegant utseende.

Funktioner:

Färg:

Vit - Den vita färgen ger en ren och fräsch känsla till köket. Diskbänken finns också i flera andra färger som svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst till ditt köks inredning.

Material:

Silgranit - Diskbänken är tillverkad av silgranitmaterial, vilket är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det ger också en elegant och lyxig look till köket.

Typ:

Diskbänkar - Diskbänken är utformad för att möta dina behov av diskning och rengöring. Med en sjunkdjup på 175 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera även större köksredskap och tallrikar.

Vändbar:

Ja - Du kan enkelt montera diskbänken på antingen höger eller vänster sida av ditt kök, vilket ger dig flexibilitet och anpassningsbarhet baserat på dina specifika behov och kökslayout.

Märke och modell:

Märke: Blanco

Modell: Enos 40 S (513801) - Detta är den specifika modellen av diskbänken som vi erbjuder. Den är känd för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Hål för blandare:

Nej - Den här diskbänken är utformad utan hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar bäst till dina behov och preferenser.

Skåpsbredd (min):

400.0 mm - För att installera diskbänken behöver du en skåpsbredd på minst 400 mm, vilket gör det möjligt att passa in den i en mängd olika köksmiljöer.

Sammanfattning:

Blanco Enos 40 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin silgranitkonstruktion och val av olika färger ger den inte bara hållbarhet och motståndskraft, utan också en stilren och modern look. Den passar perfekt till både små och stora kök och kan enkelt anpassas efter dina specifika behov. Välj Blanco Enos 40 S för att ge ditt kök en uppgradering i både stil och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Enos 40 S (513801)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
680.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
400.0 mm

16 Produkter från samma kategori: