• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur grey rock vänster, infino

PRODUKTKOD: 521690

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Infino

Den Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Grey Rock Vänster är en elegant och modern diskho av hög kvalitet. Med sin unika färg, grå, tillför den en stilfull touch till ditt kök. Diskhon är tillverkad i slitstarkt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Detta gör den både praktisk och estetiskt tilltalande.

Blanco Pleon 6 Split är utformad med en vänsterorientering, vilket innebär att huvudhoen och den mindre hoen är placerade på vänster sida. Det ger dig maximal arbetsyta på höger sida av diskhon. Huvudhoen är utrustad med en infälld avloppssystem, kallad Infino, vilket ger en ren och minimalistisk look.

Den här diskhoen har en rektangulär form och är utformad för underlimning eller infällning i en bänkskiva. Den passar perfekt för köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Med en längd på 615 mm och en djup på 510 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera även stora diskar.

Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Grey Rock Vänster är också utrustad med ett hål för blandaren, vilket gör det enklare att installera din önskade blandare. Den är inte vändbar, så den är endast lämplig för vänsterorienterade kökslayouter.

Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Infino en elegant och praktisk diskho som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Dess högkvalitativa material och stilfulla design gör den till ett utmärkt val för både funktion och estetik.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (521690)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: