• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s basalt, skål med höger sida med propp

PRODUKTKOD: 517200

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zenar 45 s basalt, skål med höger sida med propp

Allmänt

Blanco zenar 45 s basalt är en stilren och funktionell diskho som passar perfekt i moderna kök. Med sin högermonterade skål och medföljande propp garanterar den enkelhet och effektivitet vid diskning och avrinning. Här får du en produkt av hög kvalitet som inte bara är praktisk utan även snygg att se på.

Design

Blanco zenar 45 s basalt är tillverkad i porslin/keramik och har en elegant grå färg som passar in i de flesta köksinredningar. Dess design är minimalistisk och stilren, vilket ger en modern touch till köket. Med sina mått på 860 mm i bredd passar den perfekt i både mindre och större kök.

Funktioner

Den högermonterade skålen gör att du kan enkelt placera diskhon bredvid diskmaskinen eller på den sida som passar dig bäst. Den medföljande proppen gör det enkelt att stänga av vattenflödet när du behöver en paus i diskningen. Diskhon har också ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen smidig och enkel.

Sammanfattning

Blanco zenar 45 s basalt är en stilren och praktisk diskho av hög kvalitet. Den erbjuder en högermonterad skål, medföljande propp och förborrat hål för blandare. Dess grå färg och minimalistiska design ger en modern touch till köket. Med denna diskho får du en produkt som är både funktionell och snygg att se på.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: