• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco tipo 45 s matt stål utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 513441

1 219,00 kr

Spara 15%

1 036,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 605 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco tipo 45 s matt stål utan automatisk propp

Blanco tipo 45 s är en elegant diskho som ger en stilren och modern touch till ditt kök. Denna diskho är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och en vacker finish.

Med en bredd på 605 mm erbjuder Blanco tipo 45 s gott om avrinningsyta och ger dig gott om plats för att hantera diskning och rengöring på ett effektivt sätt.

Produkten finns tillgänglig i färgen krom/blank/rostfri, vilket gör att den passar in i de flesta köksstilar och kan kombineras med olika inredningselement.

Blanco tipo 45 s har en singelho vilket ger dig en rymlig och praktisk arbetsyta. Du kan välja att montera denna diskho nedfälld eller infälld, samt underlimmad eller undermonterad, beroende på dina önskemål och kökets utformning.

Observera att Blanco tipo 45 s inte har ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet när det gäller placeringen av din vattenkran.

Kort sagt, Blanco tipo 45 s är både en funktionell och stilfull diskho som kommer att förhöja utseendet på ditt kök samt underlätta din diskning och rengöring.

Mått
Bredd
605 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: