• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 45 s jasmin utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519666

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 45 S Jasmin - Diskbänk av hög kvalitet

Diskbänken Blanco Sona 45 S är en stilren och praktisk lösning för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material är den både tålig och estetiskt tilltalande. Med dess funktionella design och många smarta egenskaper är denna diskbänk perfekt för att göra dina vardagliga köksuppgifter enklare.

Robust och hållbart material - Silgranit

Blanco Sona 45 S är tillverkad av det revolutionerande material Silgranit. Detta material är extremt tåligt och motståndskraftigt mot repor, fläckar, värme och syror. Det gör att diskbänken behåller sin naturliga skönhet och hållbarhet under lång tid.

Flexibel installation

Diskbänken Blanco Sona 45 S kan enkelt monteras både som en infällnad och underlimning. Det betyder att du kan anpassa den efter din köksdesign och önskemål. Dess rektangulära form ger den en modern och elegant look som passar perfekt i de flesta kök.

Praktisk design

Blanco Sona 45 S har en hygienisk yta som är enkel att rengöra. Dessutom är den utrustad med en djup ho, vilket ger dig gott om plats för att tvätta och rengöra stora köksredskap och kastruller. Diskbänkens silkeglat Jasmin-finish ger den en sofistikerad och tidlös estetik som förhöjer utseendet på ditt kök.

Passar perfekt till ditt kök

Blanco Sona 45 S är designad för att passa i ett köksskåp med en bredd på minst 450.0 mm. Dess rektangulära form och flexibla installationsalternativ gör att den är lämplig för både små och stora kök. Diskbänken är även vändbar, vilket ger dig möjligheten att anpassa den efter dina behov och önskemål.

OBS: Diskbänken Blanco Sona 45 S kommer utan automatisk propp, vilket ger dig möjligheten att välja just den propp som passar dina behov bäst. Blandaren ingår inte heller, vilket ger dig friheten att välja en blandare som matchar din köksinredning perfekt.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 45 S (519666)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Vändbar
Ja
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit

16 Produkter från samma kategori: