• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s-f silgranit puradur antracit reversibelt, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas

PRODUKTKOD: 523526

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 470.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III XL 6 S-F Silgranit Puradur Antracit Reversibelt

Blanco Axia III XL 6 S-F är en stilren och funktionell diskbänk av hög kvalitet. Den är tillverkad av Silgranit-material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Diskbänken kommer i en elegant antracitfärg som ger den en modern och lyxig look.

Automatisk stoppare och Infino funktion

Det unika med Blanco Axia III XL 6 S-F är dess automatiska stoppare och Infino funktion. Med den automatiska stopparen kan du enkelt reglera vattenflödet genom att trycka på en knapp. Detta gör att du kan spara vatten och ha full kontroll över diskningen.

Infino funktionen är ett modern och tekniskt avancerat avloppssystem. Det gör att vatten och smuts lätt kan rinna igenom och förhindrar effektivt att matrester fastnar och orsakar stopp i avloppet. Detta sparar dig både tid och besvär med att rensa avloppet.

Reversibel design

Blanco Axia III XL 6 S-F har en reversibel design, vilket innebär att du kan montera den med vasken på höger eller vänster sida beroende på ditt köks behov och layout. Detta ger dig större flexibilitet vid installationen.

Stilren och elegant design

Med sin rektangulära form och svarta färg ger Blanco Axia III XL 6 S-F en stilren och elegant touch till ditt kök. Den passar perfekt i moderna köksmiljöer och ger en enhetlig och snygg helhetsbild.

Enkel montering och hög kvalitet

Diskbänken är enkel att montera och kan planlimmas eller underlimmas beroende på ditt önskemål. Den är även utformad för att passa i en skåpbredd på minst 600 mm. Med sitt hållbara Silgranit-material kan du vara säker på att din diskbänk kommer att hålla länge och behålla sin vackra finish.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III XL 6 S-F en högkvalitativ diskbänk som inte bara är praktisk och funktionell, utan också ger en stilren och elegant touch till ditt kök. Med sin reversibla design och moderna funktioner som automatisk stoppare och Infino, kommer du att uppskatta den både i vardagen och vid större tillställningar.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S-F (523526)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
470.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: