• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur antracit höger, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523462

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Kräftig och stilren diskbänk

Blanco Axia III 6 S är en imponerande diskbänk som kombinerar exceptionell funktionalitet med en elegant design. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial ger denna diskbänk dig en robust och hållbar lösning för ditt kök.

Perfekt för användarvänlighet

Diskbänken är utrustad med en automatisk stoppare som gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten eller tömma den. Du behöver inte längre använda dig av traditionella proppar eller silar, vilket sparar både tid och besvär.

Med sin infino-funktion erbjuder Blanco Axia III 6 S en sömlös integrering av diskbänken och vasken. Detta skapar en jämn och elegant yta som är lätt att rengöra. Inga oönskade repor eller smutsfickor kommer att störa ditt kök.

Praktisk och stilren design

Blanco Axia III 6 S har en vacker antracitfärg som ger en modern touch till ditt kök. Den rektangulära formen och den generösa storleken ger mycket utrymme för diskning och matlagning. Diskbänken har också en förmonterad asfaltskiva som minskar ljudnivån och ger tystare användning.

Lätt att installera och använda

Diskbänken kan enkelt monteras genom infällning, planlimning eller underlimning, vilket ger dig möjlighet att anpassa installationen efter ditt köksdesign och preferenser. Diskbänken passar perfekt till skåp med en bredd på minst 600 mm.

Blanco Axia III 6 S är en pålitlig och praktisk lösning för ditt kök. Dess imponerande funktionalitet och stilrena design kommer att ge dig en diskbänk som både är estetiskt tilltalande och enkel att använda.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (523462)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: