• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur jasmin höger, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523487

13 818,00 kr

Spara 15%

11 745,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger är en robust och funktionell diskbänk som kommer att bli en fantastiskt tillskott till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor, garanterar denna diskbänk långvarig användning och enkel rengöring.

Automatisk stoppare

En av de bästa funktionerna på Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger är den automatiska stopparen. Med denna funktion kan du enkelt fylla upp diskhon utan att behöva hålla fingret på avloppet. Detta gör det bekvämt och praktiskt när du har händerna fulla med disk eller matlagning.

Infino avloppssystem

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger är utrustad med det innovativa Infino avloppssystemet. Detta system ger en slät och snygg yta, utan synliga avloppsöppningar. Det ger inte bara en elegant estetik, utan gör det också enklare att rengöra och förhindrar igensättning och luktproblem.

Asfaltskiva

Med en bekväm asfaltskiva på toppen blir arbetsyta på Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger både hållbar och tyst. Asfaltskivan absorberar ljud och vibrationer och ger dig en tystare diskningsupplevelse. Den skyddar också din disk och köksredskap från repor och stötar.

Avlopp i stål

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger är utrustad med ett avlopp i stål, vilket ger en högkvalitativ och pålitlig avloppslösning. Stålet är korrosionsbeständigt och tåligt, vilket gör det idealiskt för daglig användning och förhindrar läckage och problem med avloppet.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger en pålitlig och elegant diskbänk som kommer att passa perfekt i ditt kök. Med funktioner som automatisk stoppare, Infino avloppssystem, asfaltskiva och avlopp i stål kommer denna diskbänk att göra diskningen till en enkel och smidig upplevelse samtidigt som den ger en stilfull touch till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F SG InFino (523487)
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: