• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 5 s silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 518641

4 019,00 kr

Spara 15%

3 416,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 950.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 5 S Silgranit Puradur Antracit Reversibel, Automatisk Stoppare

Den Blanco Lexa 5 S Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i en elegant antracitfärg. Den är tillverkad av slitstarkt silgranit-material, vilket ger bänken en tålig och robust konstruktion.

Med en längd på 950 mm och en djup på 500 mm erbjuder Blanco Lexa 5 S gott om utrymme för att hantera alla dina diskbehov. Den har även en generös ho med en djup på 190 mm, vilket gör det enkelt att diska även stora kastruller och grytor.

Blanco Lexa 5 S Silgranit Puradur kan monteras både som infällnad och underlimning, vilket ger dig flexibilitet vid installationen. Den är även utrustad med ett hål för blandaren och kan användas med en blandare som har ett enskilt hål.

En av de unika funktionerna hos Blanco Lexa 5 S är dess reversibla design. Det innebär att du kan vända bänken och montera ho:n på antingen vänster eller höger sida, beroende på dina preferenser och kökets layout.

En annan användbar funktion på Blanco Lexa 5 S är den automatiska stopparen. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan enkelt tömma den när du är klar.

Blanco Lexa 5 S Silgranit Puradur är tillverkad av välkända märket Blanco och är en pålitlig och hållbar lösning för ditt kök. Med dess stilrena design och praktiska funktioner kommer den att bli en praktisk och snygg tillägg till ditt hem.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 5 S (518641)
Märke
Blanco
Mått
Längd
950.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: