• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - rigae - diskbänk lz791a2

PRODUKTKOD: LZ791A2

2 892,00 kr

Spara 15%

2 458,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 790.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Den Smeg Rigae diskbänk (LZ791A2) är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin svarta färg ger den en modern och stilfull touch till ditt köksdesign. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den både hållbar och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Egenskaper:

Denna Smeg diskbänk har en längd på 790 mm och en bredd på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och rengöra köksredskap och matvaror. Med en djup på 210 mm kan du enkelt diska även stora kastruller och grytor utan problem. Diskbänkens design är rektangulär och den kan installeras genom infällnad.

Smeg Rigae diskbänk har en enda ho och är försedd med ett hål för en blandare. Blandarhålet har en standardstorlek på 35.0 mm. Diskbänkens blandarhål är också kompatibelt med de flesta typer av blandare på marknaden. Diskbänken är också vändbar, vilket innebär att den kan installeras med ho-hål på antingen höger eller vänster sida beroende på dina preferenser och kökets layout.

För att installera denna diskbänk behöver du ett skåp med en minimibredd på 450.0 mm. Diskbänken är gjord av Smeg, en pålitlig och välrenommerad tillverkare av köksapparater och tillbehör. Smeg Rigae diskbänk kommer att vara en praktisk och attraktivt tillskott till ditt kök och kommer att förvandla din diskrutin till en mer effektiv och trevlig uppgift.

Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Smeg Rigae (LZ791A2)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
790.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Blandarhål storlek
35.0 mm
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: