• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s compact rock grey med automatisk propp

PRODUKTKOD: 518876

7 832,00 kr

Spara 15%

6 657,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 S Compact Rock Grey med Automatisk Propp

Välkommen till en ny era av diskbänkar med Blanco Metra 6 S Compact Rock Grey med Automatisk Propp. Denna diskbänk är designad för att ge både funktion och stil till ditt kök. Med sin gråa färg och silgranitmaterial kommer den att bli en elegant och hållbar tillskott till din köksinredning. Läs vidare för att ta reda på mer om de fantastiska funktionerna i denna diskbänk.

Färg och Material

Blanco Metra 6 S Compact rock grey är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger dig en tålig och reptålig yta. Den gråa färgen ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök.

Montering och Storlek

Denna diskbänk är avsedd att installeras genom infällning eller underlimning, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa den efter din köksdesign. Den har en bredd på 780 mm och djup på 500 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för diskning och arbete i köket.

Hålor och Blandare

Blanco Metra 6 S Compact kommer utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina egna behov. Du kan enkelt välja att ha en eller ingen hål för blandare, beroende på din egen preferens.

Låda och Automatisk Propp

Denna diskbänk kommer med en låda med en djup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och förbereda mat. Dessutom är den utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att tömma vatten från diskhon med bara en enkel tryckning.

Vändbar och Kompatibel

Blanco Metra 6 S Compact är vändbar, vilket innebär att du kan montera den i både höger- och vänsterriktningskofter. Dessutom är den kompatibel med skåp med en bredd på minst 600 mm, vilket gör den idealisk för de flesta kökslayouter.

Välj Blanco Metra 6 S Compact Rock Grey med Automatisk Propp för att få en robust och snygg diskbänk till ditt kök. Den kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet för att ge dig den perfekta diskbänken för alla dina köksbehov.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S Compact (518876)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: