• Reducerat pris

Diskbänkar

White axia ii 8 s szampan

PRODUKTKOD: 516898

4 200,00 kr

Spara 15%

3 570,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: White axia ii 8 s szampan

Denna produkt är en köksdiskbänk med namnet White axia ii 8 s szampan. Den har en imponerande bredd på 1160 mm, vilket ger gott om utrymme för matlagning och diskning.

En av de viktigaste funktionerna hos denna diskbänk är dess avrinningsyta. Den är utformad för att effektivt leda bort vatten och eventuella spill, vilket håller diskbänken ren och torr.

White axia ii 8 s szampan är tillverkad av högkvalitativt material som heter Silgranit, vilket är en granitkomposit. Detta material ger diskbänken hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och heta föremål.

En annan fördel med denna produkt är att den finns i en elegant färg som kallas Champagne. Denna färg ger en exklusiv och sofistikerad touch till ditt kök.

White axia ii 8 s szampan har också två hoar, vilket gör det enklare att separera och organisera disken. Du kan använda ena hoen för att tvätta och den andra för att skölja eller förbereda mat.

Produkten kan enkelt monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig möjlighet att välja den monteringsstil som passar bäst för dina behov och din köksdesign.

Det finns också ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en blandare för att underlätta diskning och matlagning.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Champagne

16 Produkter från samma kategori: