• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur grey rock vänster, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523917

8 545,00 kr

Spara 15%

7 263,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S F Silgranit Puradur Diskbänk

Ge ditt kök en modern och elegant touch med Blanco Zenar XL 6 S F diskbänk. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial för att ge långvarig hållbarhet och motståndskraft mot skador och repor. Den kommer i en vacker grå färg som passar perfekt in i alla köksinredningar.

Automatisk Stoppfunktion

Blanco Zenar XL 6 S F diskbänken är utrustad med en praktisk automatisk stoppfunktion. Detta gör det enkelt att stoppa och tömma vattnet utan att behöva använda en propp eller slå på och av kranen. Detta sparar både tid och ansträngning och ger en bekväm användarupplevelse.

Infino Avloppssystem

Denna diskbänk har även den innovativa Infino avloppssystemet. Detta system ger en smidig och säker avloppshantering genom att hålla matpartiklar och smuts borta från rören. Detta minskar risken för igensättning och underlättar rengöringen av diskbänken.

Ashlar Board Tillbehör

För att ytterligare förbättra funktionaliteten i ditt kök, levereras Blanco Zenar XL 6 S F diskbänken med en Ashlar Board. Denna tillbehör ger extra arbetsyta och kan användas som skärbräda eller för att placera redskap och tillbehör. Detta gör matlagningen och förberedelsen mer effektiv och organiserad.

Med Blanco Zenar XL 6 S F Silgranit Puradur diskbänken får du inte bara en snygg och modern köksinredning, men också funktionella egenskaper som gör din dagliga disk och matlagning enklare och mer bekväm. Skapa ett stilfullt och funktionellt kök med denna fantastiska diskbänk.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523917)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Planlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: