• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s silgranit puradur champagne höger, automatisk propp, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523925

6 596,00 kr

Spara 15%

5 606,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Champagne Höger

Den Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Champagne Höger är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Denna diskbänk har en högerriktning vilket innebär att den passar perfekt för kök med en specifik layout. Med sin champagnefärg ger den också en sofistikerad touch till ditt köksinredning.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit, vilket är en patenterad materialblandning som kombinerar hållbarhet och elegans. Silgranit är extremt tåligt mot repor, fläckar och värme, vilket gör att diskbänken behåller sitt utseende och kvalitet under lång tid.

Funktioner

Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Champagne Höger är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt och bekvämt att tömma diskbänken. Den har också en Infino-kanten, vilket ger en nahtlos transition mellan diskbänken och diskhon. Detta ger inte bara en elegant utseende, utan gör också rengöringen mycket enklare.

En annan imponerande funktion är ashlar board, vilket ger extra yta för att förbereda och organisera dina matvaror. Detta är praktiskt när du behöver mer arbetsyta i köket.

Montering och dimensioner

Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Champagne Höger är en infällbar diskbänk, vilket innebär att den kan installeras smidigt i ditt kök. Det rekommenderas att ha ett skåp med en bredd på minst 500 mm för att säkerställa en korrekt passform.

Med en längd på 915 mm och en djup på 510 mm erbjuder denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk. Det finns också en ho med en djup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska stora kastruller och stekpannor.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Champagne Höger en kombination av stil och funktionalitet. Med sin slitstarka konstruktion och smarta funktioner kommer denna diskbänk att bli en praktisk och estetisk tillägg till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S (523925)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: