• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 9 rock grey utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518948

7 372,00 kr

Spara 15%

6 266,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 9 Rock Grey utan automatisk propp

Blanco Zia 9 Rock Grey utan automatisk propp är en elegant diskho av hög kvalitet som kommer att ge ditt kök en modern och stilren touch. Med sin vackra grå färg och rektangulära form blir den en snygg och praktisk detalj i köket.

Funktioner

Materialet som diskhon är tillverkad av är Silgranit, vilket är känt för sin styrka och tålighet. Silgranit är också lättskött och motståndskraftigt mot fläckar och repor, vilket gör att diskhon behåller sin skönhet och hållbarhet under lång tid.

Blanco Zia 9 Rock Grey har en generös bredd på 860.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om plats för att diska och förbereda mat. Den har också en praktisk låddjup på 190.0 mm, vilket gör att vattnet hålls inne i diskhon utan att stänka eller läcka ut.

En annan fördel med den här diskhon är att den har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare efter behov. Diskhon är inte vändbar, vilket innebär att den är utformad för att monteras på ett visst sätt.

Blanco Zia 9 Rock Grey passar perfekt i ett kök med en skåpsbredd på minst 900.0 mm. Dess enkla och stilrena design gör att den kan integreras i olika typer av kök och inredningsstilar. Diskhon är också lätt att rengöra och behåller sin vackra grå färg år efter år.

Sammanfattningsvis är Blanco Zia 9 Rock Grey utan automatisk propp en högkvalitativ och praktisk diskho som kommer att ge ditt kök en modern och stilren touch. Med sin robusta konstruktion och enkel rengöring är den perfekt för daglig användning och kommer att hålla sig vacker under lång tid.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zia 9 (518948)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm

16 Produkter från samma kategori: