• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur tartufo vänster, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523991

7 409,00 kr

Spara 15%

6 297,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster

Välkommen till den smarta och elegant formgivna diskbänken Blanco Zenar XL 6 S. Denna diskbänk kommer i en vacker brun färg som heter Tartufo, perfekt för att ge ditt kök en stilfull touch. Med en djup på 510 mm och en längd på 1000 mm, ger denna diskbänk gott om arbetsyta för daglig användning.

Material och konstruktion

Blanco Zenar XL 6 S är tillverkad av högkvalitativ keramik med en ytbehandling av Silgranit Puradur. Detta material är känt för sin utmärkta motståndskraft mot repor och fläckar samt för att vara enkelt att rengöra. Diskbänken har en rektangulär form och kan monteras både genom infällnad och underlimning för att passa ditt kökets design.

Funktioner och fördelar

Denna diskbänk är utrustad med en enda ho och har ett låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta stora kastruller och stekpannor. Diskbänken har även en auto stopper, vilket gör det enkelt att fylla diskhoen med vatten och snabbt tömma den igen. Med den innovativa Infino-teknologin har Blanco Zenar XL 6 S inga synliga kanter runt hohen, vilket ger en elegant och minimalistisk look.

Anpassning och installation

Blanco Zenar XL 6 S har inget hål för blandare och är därmed perfekt för dig som föredrar att ha en separat blandare på köksbänken. Diskbänken är vänstermonterad och passar perfekt i ett kök med en skåpsbredd på minst 600 mm.

Avslutande ord

Med sin bruna färg, hållbara material och praktiska funktioner är Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster en utmärkt val för alla som söker en stilfull och pålitlig diskbänk till sitt kök. oavsett om du använder den för matlagning, diska eller bara för att ge ditt kök en modern touch.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523991)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Keramik, Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: