• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 5 s silgranit puradur grå sten reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 518871

4 260,00 kr

Spara 15%

3 621,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Grå Sten Reversibel Diskbänk med Automatisk Stoppare

Produktbeskrivning

Blanco Metra 5 S är en stilren och praktisk diskbänk tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Den grå stenen ger en modern och elegant touch till ditt kök. Diskbänken har en reversibel design, vilket innebär att den kan monteras på både höger- och vänstersida i ditt kök. Du kan enkelt anpassa den efter din kökslayout.

Funktioner

- Storlek: Med en längd på 860 mm och en djup på 500 mm ger Blanco Metra 5 S tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov. Det är en perfekt storlek för medelstora kök.- Silgranitmaterial: Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den både hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Silgranit är också värmebeständigt och tål höga temperaturer.- Automatisk stoppare: Den Blanco Metra 5 S levereras med en praktisk automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten. Med bara en knapptryckning kan du stoppa vattnet från att rinna och undvika onödig spill.- Enkel installation: Diskbänken kan monteras genom infällning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet vid installationen. Den passar perfekt till ett 500 mm brett skåp, vilket gör den idealisk för vanliga köksarkitekturer.- Förberedd för blandare: Blanco Metra 5 S kommer med ett förborrat hål för blandare. Det finns också möjlighet att installera en diskretionsventil vid sidan av blandaren för att göra diskbänken ännu mer funktionell.

Sammanfattning

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Grå Sten Reversibel Diskbänk med Automatisk Stoppare är den perfekta lösningen för dig som söker en praktisk och elegant diskbänk till ditt kök. Med sin reversibla design, silgranitmaterial och automatiska stoppare erbjuder den både funktionalitet och stil. Enkel installation och förberedelse för blandare gör den passande för de flesta köksarkitekturer. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa diskbänk från Blanco.
Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 5 S (518871)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: