• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 8 szampan

PRODUKTKOD: 513885

9 702,00 kr

Spara 15%

8 246,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 8 szampan - En stilren och hållbar diskho för ditt kök

Blanco Classic 8 szampan är en elegant och funktionell diskho som kommer att komplettera ditt kök på bästa sätt. Denna diskho har en djup på 500.0 mm och är tillverkad av slitstarkt Silgranit-material. Silgranit är känt för sin popularitet i kök över hela världen på grund av dess hållbarhet och eleganta utseende.

Denna modell av Blanco Classic 8 szampan är utformad som en diskho i en originell rektangulär form. Den är perfekt för att hantera hushållens köksbehov och kan enkelt integreras i olika köksstilar. Diskhon kommer med ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera och använda en köksblandare för att effektivisera din diskning.

Diskhon har en längd på 860.0 mm och har en unik design med 1,5 hoar. Detta ger dig möjlighet att enkelt sortera och hantera din diskning på ett effektivt sätt. Med en låddjup på 200.0 mm får du gott om utrymme för att tvätta och skölja tallrikar, kastruller och annat köksredskap.

Blanco Classic 8 szampan är utformad för att passa i skåp med en bredd på minst 800.0 mm, vilket gör den till en utmärkt lösning för de flesta köksmiljöer. Diskhon är också vändbar, vilket ger dig möjlighet att enkelt anpassa den efter dina specifika behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic 8 szampan den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för ditt kök. Med sin stilrena design, slitstarka material och praktiska funktioner kommer denna diskho att vara en pålitlig och elegant följeslagare för dig i många år framöver.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Classic 8 (513885)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
200.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: