• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 9 e champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 514760

6 082,00 kr

Spara 15%

5 169,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 930.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia 9 E Champagne utan automatisk propp

Den Blanco Zia 9 E är en elegant och funktionell hörndiskbänk som är perfekt för att optimera utrymmet i ditt kök. Med en längd på 930.0 mm passar den perfekt i hörnet av ditt kök och tar minimalt med plats.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den både en modern och stilren design samt en hållbar och tålig yta. Silgranit är känt för sin beständighet mot repor, fläckar och abrasion, vilket gör att denna diskbänk kommer att se ut som ny i många år framöver.

Antal hoar och låddjup

Blanco Zia 9 E har en ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att diska och hantera dina köksredskap. Hoen har ett låddjup på 180.0 mm, vilket är tillräckligt för att rymma tallrikar, kastruller och andra köksredskap.

Design och användarvänlighet

Blanco Zia 9 E är utformad för att vara både praktisk och användarvänlig. Den kommer i en elegant champagnefärg som ger en sofistikerad touch till ditt kök. Diskbänken är även vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och preferenser.

Märke och modell

Denna diskbänk kommer från det välkända varumärket Blanco och modellnamnet är Blanco Zia 9 E (514760). Med sin höga kvalitet och stilrena design kan du vara säker på att denna diskbänk kommer att vara en pålitlig och snygg lösning för ditt kök.

Installation

Den Blanco Zia 9 E är utformad för att passa i en skåpsbredd på minst 900.0 mm. Bänken levereras utan förborrade hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera en blandare som motsvarar dina önskemål och behov.

Med Blanco Zia 9 E Champagne utan automatisk propp får du en stilren, robust och praktisk hörndiskbänk som kommer att höja både funktionaliteten och utseendet i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 9 E (514760)
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Mått
Längd
930.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: