• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco livit 6 s centric med automatisk propp

PRODUKTKOD: 516191

1 770,00 kr

Spara 15%

1 504,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco livit 6 s centric med automatisk propp

Produktbeskrivning

Blanco livit 6 s centric med automatisk propp är en stilren och praktisk avrinningsyta för köksvaskar. Med en bredd på 1000 mm är den tillräckligt rymlig för att rymma alla dina diskbehov. Den är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål som ger den en snygg och modern look. Med sin infällda eller nedfällda montering passar den perfekt in i olika köksinredningar.

Funktioner

Blanco livit 6 s centric är utrustad med en automatisk propp som gör diskningen ännu enklare. Du behöver inte längre manuellt sätta i eller ta ut proppen, den öppnas och stängs automatiskt när du fyller eller tömmer vasken. Detta sparar tid och gör diskningen mer bekväm.

Material och färger

Blanco livit 6 s centric är tillverkad i stål av hög kvalitet. Detta gör den hållbar och tålig mot repor och fläckar. Den finns i olika färger som krom, blank och rostfri samt satin, så du kan välja den som passar bäst till din köksinredning.

Installation

Blanco livit 6 s centric kan enkelt monteras nedfällt eller infällt i ditt kök. Den är förborrad för montering av blandare, vilket gör installationen ännu enklare och smidigare.

Med Blanco livit 6 s centric med automatisk propp får du en snygg och praktisk avrinningsyta för din köksvask. Med sin moderna design och smarta funktioner kommer den att göra diskningen till en enkel och bekväm uppgift.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: