• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400-if polerat stål, infino

PRODUKTKOD: 521584

6 815,00 kr

Spara 15%

5 792,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 440.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:Blanco Zerox 400-IF Diskhoar i polerat stål, infino

Blanco Zerox 400-IF är en imponerande diskho i fyrkantig form som passar perfekt för moderna kök. Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål, vilket säkerställer lång hållbarhet och enkel rengöring.

Den polerade ytan ger diskhon en elegant och glänsande finish som är både tidlös och modern. Detta gör att den smälter väl in i en rad olika köksinredningar och stilar.

Blanco Zerox 400-IF levereras med en ho och har en storlek på 440 mm i längd, vilket gör den lämplig för både små och medelstora kök. Hojen har en djup på 175 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera stora mängder disk.

En av fördelarna med denna diskho är att den kan monteras antingen genom infällning eller planlimning, vilket ger flexibilitet vid installationen. Du kan välja den metod som passar dina behov och preferenser bäst.

Blanco Zerox 400-IF kommer i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Detta gör det möjligt att välja en färg som kompletterar din köksinredning och skapar en enhetlig design.

Den här modellen har inget hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en separat blandare och placera den var du än önskar. Detta ger dig större flexibilitet i köket och möjlighet att skapa din önskade layout.

En annan fördel med Blanco Zerox 400-IF är att den är vändbar. Det innebär att du kan montera den med hojen till vänster eller höger, beroende på din personliga preferens och kökets layout.

Blanco Zerox 400-IF är designad för att passa skåp med en bredd på minst 450 mm, vilket gör den lämplig för de flesta vanliga köksskåp. Detta gör att du kan integrera den här imponerande diskhon i ditt kök utan problem eller svårigheter.

Blanco Zerox 400-IF är en pålitlig och elegant diskho som är perfekt för alla som söker både funktion och stil i sitt kök. Dess högkvalitativa material, flexibilitet och stilfulla design gör den till ett utmärkt val för alla moderna kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zerox 400-IF (521584)
Märke
Blanco
Mått
Längd
440.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: