• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur fluga slips höger, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas, avloppsstativ stål

PRODUKTKOD: 523481

7 227,00 kr

Spara 15%

6 142,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S - Silgranit Puradur Fluga Slips Höger

Blanco Axia III 6 S är en enastående diskbänk som kombinerar praktiska funktioner med en elegant design. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial är denna diskbänk tålig och slitstark, vilket gör den perfekt för daglig användning i köket.

Färg och material

Denna diskbänk kommer i en vacker brun färg, vilket ger ett naturligt och varmt utseende i köket. Tillverkad av silgranit, en blandning av granit och akrylhartser, har den en slät yta som är enkel att rengöra och motståndskraftig mot fläckar och repor.

Design och dimensioner

Blanco Axia III 6 S har en rektangulär form och är utformad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande. Med en längd på 1000,0 mm och en djup på 510,0 mm kan den rymma stora mängder matlagning och diskning. Diskbänken har även en unik fluga slips på höger sida, vilket ger extra utrymme för arbete och förvaring.

Funktioner och installation

Denna diskbänk har en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla upp diskhon med vatten eller tömma den. Den är även utrustad med Blanco's Infino dränagesystem, vilket ger en jämn vattenavrinning utan vattenstänk på bänken. Diskbänken kan enkelt monteras genom infällning eller planlimning och passar perfekt för skåp med en bredd på minst 600,0 mm.

Avslutningsvis

Blanco Axia III 6 S kombinerar funktion och stil i en elegant diskbänk som kommer att bli ett utmärkt tillskott till ditt kök. Med sin högkvalitativa silgranitkonstruktion, praktiska funktioner och moderna design är den idealisk för att hantera alla dina köksbehov. Skapa en funktionell och snygg arbetsyta med den här diskbänken från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (523481)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning

16 Produkter från samma kategori: