• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur jasmin höger, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523817

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger, Automatisk Propp, InFino

Du kommer att älska det moderna och eleganta utseendet av Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur diskbänk i färgen Jasmin. Denna diskbänk är perfekt för att ge ditt kök en sofistikerad och stilfull touch. Den högerlutade designen ger dig också en smidig och ergonomisk arbetsyta.

Funktioner:

Material: Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger en perfekt kombination av hållbarhet och estetik. Silgranit-materialet är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Montering: Underlimning av diskbänken ger en sömlös och ren utseende. Det ger dig också möjlighet att fästa bänkskivor ovanpå för extra utrymme.

Bredd: Med en bredd på 848.0 mm är denna diskbänk perfekt för skåp med en minsta bredd på 450.0 mm. Du kan enkelt installera den i ditt kök utan problem.

Hål för blandare: Diskbänken har ett hål för en blandare, så du kan enkelt installera den i din köksbänk. Detta ger dig möjlighet att använda en blandare för att enkelt blanda vatten och andra ingredienser.

Antal hoar: Med en enda ho ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja dina matredskap och tallrikar. Du kommer att ha en bekväm arbetsyta för dina dagliga köksuppgifter.

Automatisk propp: Diskbänken levereras även med en automatisk propp, vilket gör det enklare att tömma och fylla vatten i diskhon. Du behöver inte längre jaga proppar som ofta kan vara svåra att hantera.

InFino: Den unika InFino-designen ger en smidig dränering och förhindrar vattenpölar i diskhon. Detta ger dig en ren och torr arbetsyta, vilket underlättar rengöring och underhåll.

Låddjupet på 190.0 mm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina köksredskap och diskartiklar på ett organiserat sätt.

Brunco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Jasmin Höger, Automatisk Propp, InFino är en idealisk diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Den kommer att förvandla ditt kök till en elegant och praktisk arbetsplats.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 SF Silgranit InFino (523817)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
848.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
498.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: