• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 8 s silgranit antracit reversibel

PRODUKTKOD: 521326

4 265,00 kr

Spara 15%

3 625,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic 8 S Silgranit Antracit Reversibel

Blanco Classic 8 S Silgranit är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i en vacker antracitfärg. Med sin rektangulära form och reversibla design är den perfekt för att passa in i olika köksstilar. Med denna diskbänk får du både stil och funktionalitet i ditt kök.

Funktioner och egenskaper

Blanco Classic 8 S Silgranit har en djup bassäng på 510.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och diska dina köksredskap och rätter. Diskbänken är tillverkad av robust och hållbart material - Silgranit. Detta material är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot fläckar och repor, samt enkel rengöring.

Den här modellen har två hoar, vilket ger dig möjlighet att dela upp dina diskar och tvättar. Det finns också ett hål för en blandare, vilket är praktiskt för att enkelt kunna blanda vatten i din diskbänk.

Blanco Classic 8 S Silgranit kan monteras genom infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installationsalternativ. Den passar perfekt i ett köksskåp med en bredd på minst 800.0 mm, vilket ger dig en generös arbetsyta.

Varumärke och modellinformation

Blanco är ett välkänt varumärke inom köksprodukter och är kända för sin höga kvalitet och design. Modellen Blanco Classic 8 S (BL467972) är ett utmärkt exempel på deras expertis och innovativa produkter. Den här diskbänken kommer säkerligen att bli en praktisk och snygg tillskott i ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic 8 S Silgranit Antracit Reversibel en diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Med sitt robusta Silgranit-material och eleganta antracitfärg kommer den att vara en attraktiv och praktisk lösning för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic 8 S (BL467972)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: