• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur pärlgrå höger, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523787

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå Höger, Automatisk Stoppare, InFino

Produktbeskrivning

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå Höger, Automatisk Stoppare, InFino är en elegant diskbänk av hög kvalitet som erbjuder en perfekt balans mellan form och funktion. Med sin pärlgrå färg och rektangulära form passar denna diskbänk perfekt in i moderna kök.

Funktioner

Material: Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Detta gör att den är perfekt anpassad för hårt vardagsbruk.

Högsta kvalitet: Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för att tillverka produkter av högsta kvalitet. Denna diskbänk är inget undantag och kommer att vara en pålitlig och hållbar komponent i ditt kök under lång tid framöver.

Automatisk stoppare: Diskbänken har en praktisk automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att tömma och fylla diskhon utan att behöva använda en separat propp eller stopp.

InFino avloppssystem: Diskbänken är utrustad med det innovativa InFino avloppssystemet. Detta system ger en jämn och effektiv vattenavrinning och gör det också enklare att rengöra diskhon.

En ho: Diskbänken har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov. Hoen är också utrustad med ett hål för montering av en blandare, vilket ger dig möjligheten att anpassa din diskbänk efter dina behov.

Flexibel installation: Diskbänken är utformad för underlimning vilket ger en elegant och sömlös installation. Den passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 450 mm.

Dimensioner: Diskbänken har en längd på 860 mm och ett djup på 510 mm. Hoen har en djup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att rymma stora diskar och kastruller.

Med Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå Höger, Automatisk Stoppare, InFino får du en diskbänk av högsta kvalitet som ger funktionalitet och stil till ditt kök. Dessutom kommer den pärlgrå färgen att komplettera din köksinredning på ett elegant sätt.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S Silgranit InFino (523787)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: