• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s-f silgranit puradur white reversible, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523196

10 501,00 kr

Spara 15%

8 925,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 45 S-F Silgranit Puradur White Reversible

Med Blanco Axia III 45 S-F får du en elegant och funktionell diskbänk i hög kvalitet. Denna modell är tillverkad av slitstarkt material i serien Silgranit Puradur White, vilket ger den en stilren och tidlös design. Diskbänken är reversibel, vilket innebär att den kan monteras med hojen på antingen höger eller vänster sida beroende på dina behov och preferenser.

Funktioner

Blanco Axia III 45 S-F levereras med flera användbara funktioner som hjälper till att förenkla din vardag i köket. Diskbänken har automatisk stoppare vilket gör det enkelt att fylla och tömma diskhon med vatten. Dessutom har den den innovativa Infino-filtreringssystemet, som effektivt fångar upp matrester och håller diskhonen ren och fräsch. Du behöver inte längre oroa dig för att matrester ska fastna i avloppet eller orsaka dålig lukt.

Blanco Axia III 45 S-F har också en ashlar board (skärbräda) som är perfekt för att skära och hacka ingredienser direkt på diskbänken. Detta sparar tid och minskar röran i köket. Ashlar boarden kan enkelt tas loss och rengöras, vilket gör den mycket praktisk att använda.

Design

Denna diskbänk från Blanco har en stilren och modern design som passar perfekt i olika köksinredningar. Silgranit Puradur White-materialet ger diskbänken en vacker vit färg som hjälper till att ljusa upp köksmiljön. Diskbänken finns också i flera andra färger som svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket ger dig möjlighet att välja den som bäst matchar din köksinredning.

Installation

Blanco Axia III 45 S-F kan installeras genom planlimning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att anpassa installationen efter dina behov och köksmöbler. Diskbänken har också ett hål för blandare och kan enkelt anpassas för både enkel- och dubbelblandare.

Blanco Axia III 45 S-F är en högkvalitativ och funktionell diskbänk som erbjuder praktiska funktioner, stilren design och enkel installation. Med dess reversibla funktion kan du anpassa den efter dina behov och preferenser. Välj färgen som passar bäst i ditt kök och njut av en elegant och funktionell diskbänk som hjälper dig att hantera disk och matlagning med lätthet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S-F (523196)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: