• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco artago 6-if/a stålram silgranit puradur biały, infino

PRODUKTKOD: 521767

13 818,00 kr

Spara 15%

11 745,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 510.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Artago 6-IF/A

Allmän information

Blanco Artago 6-IF/A är en elegant och praktisk diskho med en stålram i kombination med silgranit puradur. Med sin stilrena design och högkvalitativa material är denna diskho ett perfekt val för ditt kök.

Färger och material

Blanco Artago 6-IF/A finns i olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja en färg som passar perfekt till din köksinredning. Diskhon är tillverkad av silgranit, ett hållbart material som är känt för sin höga kvalitet och tålighet.

Design och dimensioner

Blanco Artago 6-IF/A har en fyrkantig form och en djup på 510.0 mm. Den är utformad med en enda ho, vilket ger gott om plats för diskning och rengöring. Diskhon är lämplig för infällnad eller planlimning och har en stålram för extra stabilitet och hållbarhet.

Blandarhål och montering

Blanco Artago 6-IF/A har ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare. Diskhon kan monteras antingen genom att infällas i arbetsytan eller genom planlimning. Detta ger dig flera alternativ när det gäller att anpassa diskhon till ditt köksdesign.

Mått och installation

Blanco Artago 6-IF/A kräver en skåpsbredd på minst 600.0 mm för korrekt installation. Diskhon är spännande med en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för förvaring av köksredskap och disk.

Varumärke och modell

Blanco är en välkänd och pålitlig tillverkare av köksprodukter, och Artago 6-IF/A är en del av deras omfattande sortiment av diskhoar. Modellnamnet Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame (521767) identifierar exakt denna specifika modell av diskho.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Artago 6-IF/A en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sina olika färger, material och monteringsalternativ kan du anpassa diskhon efter dina behov och preferenser. Detta gör den till en idealisk lösning för alla köksinredningar.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame (521767)
Mått
Längd
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: