• Reducerat pris

Diskbänkar

White claron xl 60-if/a

PRODUKTKOD: 521428

5 735,00 kr

Spara 15%

4 874,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin
  • Montering: Nedfälld/Infälld

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Välkommen till White claron xl 60-if/a - den perfekta lösningen för att ge ditt kök en stilren och modern touch. Denna diskbänk är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en elegant och hållbar design. Den finns i färgerna krom/blank/rostfri och satin, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst till din köksinredning.

Material och färger:

White claron xl 60-if/a är tillverkad av stadigt stål, vilket gör den både tålig och rostbeständig. Du kan vara säker på att den kommer att hålla i många år framöver. Diskbänken finns i två olika färger: krom/blank/rostfri och satin. Välj den färg som bäst passar din personliga stil och kökets inredning.

Montering:

Denna diskbänk är både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet i valet av monteringsalternativ. Du kan enkelt välja det sätt som passar bäst för din köksplanering och design. Diskbänken har även ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enklare för dig att installera den och anpassa den efter dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är White claron xl 60-if/a en stilren och modern diskbänk tillverkad av rostfritt stål. Den finns i två olika färger och kan monteras både nedfälld och infälld. Med ett förborrat hål för blandare blir det enklare för dig att anpassa diskbänken efter dina behov. Välj denna diskbänk för att ge ditt kök en elegant och hållbar touch.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin

16 Produkter från samma kategori: