• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s-f silgranit puradur alumetalik höger, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523868

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 903.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Alumetalik Höger, Auto Stopper, InFino, Ashlar Board - En elegant och funktionell diskbänk

Blanco Zenar 5 S-F är en högkvalitativ diskbänk som passar perfekt för moderna kök. Med sin eleganta design och funktionella egenskaper är denna diskbänk ett utmärkt val för alla som söker både stil och funktionalitet.

Funktioner:

Silgranit material:

Blanco Zenar 5 S-F är tillverkad av Silgranit, ett högkvalitativt och hållbart material. Silgranit är känt för sin styrka och tålighet mot repor, fläckar och värme. Det gör att diskbänken behåller sin skönhet och kvalitet under lång tid.

Enkel ho:

Med en enda ho är denna diskbänk perfekt för mindre kök eller för de som föredrar enkelhet. Hojen är rymlig och djup, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora kastruller och tallrikar.

Auto Stopper:

Blanco Zenar 5 S-F är utrustad med en praktisk auto stopper-funktion. Detta innebär att diskbänken har en automatisk avstängningsfunktion som gör att vattnet inte rinner ut när hojen är full. Detta är både bekvämt och resurssparande.

InFino avloppssystem:

Denna diskbänk är utrustad med Blancos innovativa InFino avloppssystem. Detta system är designat för att vara både effektivt och hygieniskt. Det gör att vattnet snabbt och smidigt rinner ut, samtidigt som matrester och smuts hålls borta från avloppet.

Ashlar Board:

Blanco Zenar 5 S-F levereras med en praktisk Ashlar Board. Detta är en planeringspanel som kan placeras över hojen för extra arbetsyta. Ashlar Board är tillverkad i högkvalitativt material och är perfekt för att skära och förbereda mat.

Blanco Zenar 5 S-F Silgranit Puradur Alumetalik Höger, Auto Stopper, InFino, Ashlar Board är en diskbänk som inte bara är vacker att se på, utan också praktisk och funktionell. Med sin högkvalitativa design och innovativa funktioner är denna diskbänk ett utmärkt val för alla som vill ha det bästa för sitt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S-F INFINO (523868)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
903.0 mm
Djup
498.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: