• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 6 silgranit puradur svart infino, skenor

PRODUKTKOD: 525890

6 999,00 kr

Spara 15%

5 949,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Svart
  • Material: Silgranit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Etagon 6 Silgranit Puradur Svart Infino, Skenor

Den eleganta och praktiska Blanco Etagon 6 är en underlimningsdiskbänk som ger ditt kök en modern och stilren touch. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material i en trendig svart färg, kommer denna diskbänk att bli en fantastiskt tillägg till ditt kök.

Funktioner:

Material och färg: Diskbänken är tillverkad av Silgranit, vilket är en högkvalitativ komposit av granit och akryl. Detta ger en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar, repor och värme. Den stilrena svarta färgen kommer att bidra till en modern och sofistikerad atmosfär i ditt kök.

Antal hoar: Blanco Etagon 6 har en ensamhetskho, vilket ger dig gott om plats för att diska stora kärl och porslin. Den generösa storleken på hoen gör det enkelt att hantera även de största stekpannor eller ugnsformar.

Montering: Denna diskbänk är avsedd för underlimning, vilket innebär att den placeras under bänkskivan för en sömlös och elegant look. Detta ger dig också mer utrymme på arbetsytor eftersom diskbänken inte tar upp så mycket plats.

Blandarhål: Blanco Etagon 6 har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för att underlätta disken och matlagningen. Detta gör det också möjligt att anpassa diskbänkens utseende genom att välja en matchande blandare.

Vändbar: Denna diskbänk är inte vändbar, vilket innebär att layouten av hoen och blandarhålet är fast. Detta kan vara en viktig faktor att beakta vid planeringen av ditt kök.

Skåpsbredd: Den rekommenderade bredden på skåpet under diskbänken för att ge en korrekt installation är 600.0 mm. Se till att ditt kök har tillräckligt med utrymme för att rymma denna storlek.

Med Blanco Etagon 6 får du en diskbänk av hög kvalitet med stilren design och praktiska funktioner. Den svarta Silgranit-ytan ger en touch av elegans till ditt kök medan den underlimning monteringen ger en ren och sömlös look. Med en stor ensamhetskho är denna diskbänk perfekt för att hantera alla dina köksbehov. Lägg till en passande köksblandare för att skapa den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Etagon 6
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: