• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 700-if

PRODUKTKOD: 517248

3 997,00 kr

Spara 15%

3 397,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 740 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 700-if

Elegant och funktionell

Blanco zerox 700-if är en imponerande och kraftfull rostfri diskho för alla dina köksbehov. Den imponerande bredden på 740 mm gör den till ett perfekt val för kök med mycket utrymme och krävande användning.

Tillverkad av högkvalitativt stål

Denna diskho är tillverkad av hållbart stål av högsta kvalitet, vilket garanterar både hållbarhet och elegans i ditt kök. Stålet är också motståndskraftigt mot korrosion och fläckar, vilket gör att diskhon förblir vacker och lättskött under lång tid.

Tillgängliga färger

Du kan välja mellan tre olika färger för att matcha ditt köks dekor: krom, blank eller rostfri. Välj den färg som bäst kompletterar din personliga stil och skapar en enhetlig och stilfull atmosfär i ditt kök.

Enkel montering

Blanco zerox 700-if kan enkelt monteras antingen nedfällt eller infällt i ditt köksbänk, vilket ger dig möjlighet att anpassa diskhon efter dina behov och preferenser. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer diskhon att bli en imponerande och praktiskt detalj i ditt kök.

Ett hål för blandare

En viktig funktion i Blanco zerox 700-if är det förborrade hålet för blandaren. Detta ger dig möjligheten att enkelt installera en blandare i diskhon och få tillgång till vatten direkt i diskhon. Detta sparar tid och gör disken ännu smidigare.

Oavsett om du behöver en imponerande och funktionell diskho för ditt kök eller om du vill uppgradera din nuvarande diskho, så är Blanco zerox 700-if det perfekta valet. Med sitt eleganta och hållbara design kommer denna rostfria diskho att bli en praktisk och stilfull detalj i ditt kök under lång tid framöver.

Mått
Bredd
740 mm
Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: