• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 6 s silgranit puradur tartufo reversible, automatisk stoppare, infino, plastbräda, avloppsstavla i stål

PRODUKTKOD: 524124

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Introduktion till Blanco Classic Neo 6 S

Välkommen till den funktionella och eleganta Blanco Classic Neo 6 S diskbänken! Denna diskbänk är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en stilren design som passar perfekt i ditt kök. Med sina avancerade funktioner och praktiska egenskaper kommer den att förenkla din vardagliga diskning och ge en stilfull touch till ditt kök.

Funktioner:

Material:

Blanco Classic Neo 6 S är tillverkad av Silgranit, vilket är ett patenterat material av hög kvalitet. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det ger också bänken en elegant och lyxig känsla.

Antal hoar:

Denna diskbänk har en huvudho och en mindre extra ho, vilket ger dig mer flexibilitet och praktisk användning. Du kan till exempel använda den mindre hoen för att förbereda mat eller för att diska mindre köksredskap.

Reversibel design:

Blanco Classic Neo 6 S har en reversibel design, vilket innebär att du kan installera den med hoarna på antingen höger eller vänster sida. Det ger dig större flexibilitet när det gäller placering i ditt kök, och du kan anpassa den efter dina individuella behov och önskemål.

Automatisk stoppventil:

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppventil, vilket gör det enklare och bekvämare att tömma smutsigt vatten från hoen. Istället för att manuellt stänga och öppna avloppet kommer stoppventilen att stänga avloppet automatiskt när du fyller hoen med vatten och öppna det när vattnet är klart att dräneras.

Infino avloppssystem:

Blanco Classic Neo 6 S kommer också med det innovativa Infino avloppssystemet. Detta system ger ett diskret och stilfullt utseende samtidigt som det underlättar rengöring och dränering. Infino-systemet gör att du kan anpassa avloppsstavlan i stål som passar din bänkinredning perfekt.

Plastbräda:

För att ytterligare förbättra funktionaliteten har Blanco Classic Neo 6 S en integrerad plastbräda. Den är perfekt för att förbereda mat eller för att enkelt rengöra grönsaker och frukt. Plastbrädan är lätt att ta bort och rengöra, vilket gör den praktisk och hygienisk.

Enkel installation:

Blanco Classic Neo 6 S är utformad för enkel installation i ditt kök. Den passar perfekt för skåp med en bredd på minst 600 mm, vilket gör det möjligt för dig att enkelt integrera den i din befintliga köksinredning.

Slutsats

Blanco Classic Neo 6 S är en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att förenkla din vardagliga diskning och ge en elegant touch till ditt kök. Med sin robusta Silgranit-konstruktion och innovativa funktioner som automatisk stoppa, Infino avloppssystem och integrerad plastbräda, är denna diskbänk ett perfekt val för alla kök. Skapa det perfekta utrymmet för matlagning och diskning med Blanco Classic Neo 6 S!

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic Neo 6 S (524124)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: