• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s rock grey utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518880

5 777,00 kr

Spara 15%

4 910,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra XL 6 S Rock Grey utan Automatisk Propp

Blanco Metra XL 6 S är en stilren och funktionell diskbänk som kommer i färgen Rock Grey. Med en längd på 1000.0 mm och djup på 500.0 mm är den perfekt för stora kök med gott om utrymme. Diskbänken har en rektangulär form och en elegant design som kommer att passa väl in i olika köksstilar.

Egenskaper:

Material: Diskbänken är tillverkad av slitstarkt Silgranit, vilket ger den en lång hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit är även ljudisolerande, vilket hjälper till att minska bullret från diskningen.

Antal hoar: Denna diskbänk har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska stora kastruller och grytor utan problem. Hoens djup är 190.0 mm, vilket gör det enkelt att hantera även stora mängder disk.

Skåpsbredd: För att installera denna diskbänk krävs ett köksskåp med en bredd på minst 600.0 mm. Detta gör att den passar väl i de flesta standardstorlekar köksskåp.

Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på antingen höger eller vänster sida beroende på dina preferenser och kökets design.

Hål för blandare: Det finns ingen förborrad hål för en blandare på denna diskbänk, vilket ger dig friheten att välja och placera blandaren enligt dina behov och preferenser.

Märke och modellnamn: Den här diskbänken kommer från varumärket Blanco och modellnamnet är Blanco Metra XL 6 S (518880). Blanco är känt för att tillverka högkvalitativa diskbänkar med stilren design och funktionalitet.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra XL 6 S Rock Grey en praktisk och estetiskt tilltalande diskbänk som kommer att bli en perfekt komplettering till ditt kök. Dess slitstarka Silgranit-material, användarvänliga egenskaper och möjligheten att anpassa den efter dina behov gör den till ett utmärkt val för alla kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra XL 6 S (518880)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: