• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco nova 6 silgranit jasmin reversibel

PRODUKTKOD: 521371

3 443,00 kr

Spara 15%

2 926,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 616.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Nova 6 Silgranit Jasmin Reversibel

Blanco Nova 6 Silgranit är en elegant och funktionell diskho som kommer att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material, erbjuder den långvarig hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Funktioner:

1. Djup: 500.0 mm

Blanco Nova 6 Silgranit har en generös djup som ger dig tillräckligt med utrymme för att hantera stora diskar och köksredskap.

2. Material: Silgranit

Tillverkad av högkvalitativt silgranit material, är denna diskho robust och hållbar. Silgranit är även känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till en idealiskt material för en diskho i köket.

3. Typ: Diskhoar

Blanco Nova 6 Silgranit är en underlimmad diskho, vilket innebär att den monteras under bänkskivan för en sömlös och stilren look i ditt kök.

4. Längd: 616.0 mm

Med en längd på 616.0 mm ger denna diskho tillräckligt med utrymme för att hantera även de största köksredskapen och diskarna.

5. Antal hoar: 1.5

Blanco Nova 6 Silgranit kommer med en huvudho och en mindre extraho, vilket ger dig flexibilitet och praktiska funktioner vid matlagning och diskning.

6. Montering: Infällnad, Underlimning

Denna diskho kan monteras antingen genom att infällas ovanpå bänkskivan eller underlimmas för en snygg och integrerad look.

7. Låddjup: 190.0 mm

Det generösa låddjupet på 190.0 mm ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara olika köksredskap och tillbehör.

8. Märke: Blanco

Som en ledande tillverkare av diskhoar, har Blanco en lång historia av att erbjuda högkvalitativa produkter med innovativ design och överlägsen prestanda. Blanco Nova 6 Silgranit är inget undantag.

9. Modellnamn: Blanco Nova 6 (521371)

Blanco Nova 6 (521371) är en modellnamn för denna specifika diskho och den är känd för sin exceptionella kvalitet och stilrena design.

10. Form: Rektangulär

Med sin rektangulära form passar Blanco Nova 6 Silgranit perfekt in i de flesta köksdesigner och lägger till en modern touch.

11. Hål för blandare: Ja

Det finns ett speciellt hål för att montera en köksblandare på diskhon, vilket ger dig möjlighet att anpassa din diskning efter dina behov.

12. Vändbar: Ja

Denna diskho är reversibel, vilket innebär att du kan montera den med hoarna på vänster eller höger sida beroende på ditt köks layout och preferenser.

13. Skåpsbredd (min): 600.0 mm

Blanco Nova 6 Silgranit är utformad för att passa i ett skåp med en minimal bredd på 600.0 mm.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Nova 6 Silgranit Jasmin Reversibel en perfekt kombination av stil, funktion och hållbarhet. Med sina imponerande funktioner och eleganta design kommer denna diskho att vara en fantastisk tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Nova 6 (521371)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
616.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: