• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur pärlgrå höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523750

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå är en elegant och funktionell diskbänk för ditt kök. Dess moderna design och pärlgrå färg ger ett stilfullt och tidlöst utseende som passar perfekt i olika köksinredningar.

Material av hög kvalitet

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, vilket ger en hållbar och tålig yta. Silgranit är känt för sin styrka och motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör att din diskbänk ser snygg och ren ut under lång tid.

Funktionella egenskaper

Blanco Zenar 45 S har en automatisk stoppare, vilket gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och tömma den utan att behöva använda en traditionell avloppspropp. Detta underlättar din vardagliga diskning och gör det mer tidseffektivt.

Infino är ett innovativt avrinningskoncept som gör att vatten och smuts rinner bort smidigt och effektivt. Detta minimerar risken för lukt och bakterietillväxt och håller diskbänken ren och hygienisk.

Flexibel installation

Blanco Zenar 45 S kan enkelt monteras som en infälld diskbänk. Den passar i köksskåp med en bredd på minst 450 mm och kan anpassas till din köksdesign.

Design och bekvämlighet

Dess rektangulära form ger dig gott om utrymme att arbeta med och diskhon har en bekväm djup på 190 mm. Det finns också ett hål för blandare, som ger dig möjlighet att installera en vattenkran enligt dina behov.

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå är den perfekta kombinationen av stil, hållbarhet och funktion. Med denna diskbänk kommer ditt kök att få en modern och elegant touch samtidigt som du får en praktisk arbetsyta för din vardagliga diskning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523750)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: