• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco hörn avlopp svart plast

PRODUKTKOD: 235866

580,00 kr

Spara 15%

493,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Färg: Grå, Svart, Vit
  • Material: Silgranit
  • Hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Plastic Corner Caddy 235866

Produktbeskrivning

Blanco Plastic Corner Caddy 235866 är den perfekta lösningen för att maximera utrymmet och organisera ditt kök eller badrum. Denna avloppskorg är tillverkad av hållbar och robust silgranit, vilket gör den perfekt för daglig användning.

Funktioner

Färgval

Blanco Plastic Corner Caddy 235866 finns tillgänglig i tre eleganta färger: grå, svart och vit. Du kan välja den som bäst passar in i din interiördesign.

Material

Det använda materialet för denna avloppskorg är silgranit. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att produkten behåller sin kvalitet och utseende under lång tid.

Typ

Blanco Plastic Corner Caddy 235866 är en hygienisk och praktisk diskho. Den passar perfekt i hörnet av din köksdisk eller badrumsdisk, vilket hjälper till att utnyttja varje centimeter av ditt utrymme på ett smart sätt.

Hål för blandare

Den här modellen har ett speciellt utformat hål för montering av en blandare. Detta gör det enkelt att använda kranen direkt över diskhon och sparar tid och energi vid matlagning och diskning.

Blanco Plastic Corner Caddy 235866 är ett pålitligt och stilfullt val för att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök eller badrum. Dess robusta konstruktion och praktiska funktioner kommer att göra vardagen enklare och mer organiserad.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Plastic Corner Caddy 235866
Design
Färg
Grå, Svart, Vit
Specifikationer
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: