• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s compact silgranit puradur grå rock right, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523775

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Compact Silgranit Puradur Grå Rock Right

Blanco Zenar XL 6 S Compact är en elegant och praktisk diskbänk tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial. Den har en vacker grå rockfärg som ger en modern och stilren känsla i köket. Med sin kompakta design passar den perfekt i mindre kök utan att kompromissa med funktionaliteten.

Automatisk stoppare

En av de fantastiska funktionerna i Blanco Zenar XL 6 S Compact är den automatiska stopparen. Den gör det enkelt att tömma diskhoen utan att behöva använda en manuell propp. Du kan enkelt reglera vattenflödet och tömma diskhoen med bara ett knapptryck.

Infino avrinningssystem

Denna diskbänk är också utrustad med Blanco's innovativa Infino avrinningssystem. Detta system har en sömlös design som gör rengöringen enkel och smidig. Det förebygger också täppningar och säkerställer att vatten avrinner på ett effektivt sätt.

Perfekt montering

Blanco Zenar XL 6 S Compact är specifikt utformad för infällnad och kan enkelt monteras i de flesta köksskåp. Den har en längd på 780 mm och kräver ett skåpsmått på minst 600 mm. Diskbänkens djup är 510 mm och lådans djup är 190 mm.

Med hål för blandare kan du lätt installera din favoritblandare och skapa en perfekt arbetsyta i köket. Diskbänken är inte vändbar, vilket innebär att den är utformad för att placeras på höger sida.

Blanco Zenar XL 6 S Compact Silgranit Puradur Grå Rock Right är en utmärkt diskbänk som kombinerar estetik, funktionalitet och hållbarhet på bästa sätt. Välj denna diskbänk för att uppdatera ditt kök med stil och kvalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S Compact (523775)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: