• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 45 s utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519662

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Sona 45 S utan automatisk propp

Blanco Sona 45 S är en modern och stilren diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin gråa färg ger den en snygg och elegant touch till rummet. Dessutom är den tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial vilket gör den tålig och hållbar.

Funktioner:

Djup

Med en djup på 500.0 mm erbjuder Blanco Sona 45 S gott om utrymme för disk och andra köksuppgifter. Du behöver inte oroa dig för att din disk inte får plats.

Längd

Blanco Sona 45 S har en längd på 780.0 mm, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma stora kastruller och djupa tallrikar. Du får gott om utrymme att arbeta med.

Antal hoar

Med en enda ho kommer Blanco Sona 45 S att passa perfekt för ditt behov. Ho-utrymmet är tillräckligt stort för att rymma alla dina diskbehov.

Montering

Blanco Sona 45 S kan monteras både som infällnad och underlimning. Du kan välja den monteringsmetod som passar dina behov och köksdesign bäst.

Låddjup

Med ett låddjup på 190.0 mm erbjuder Blanco Sona 45 S gott om utrymme för att förvara dina diskredskap och andra köksartiklar. Du kan hålla ditt kök organiserat och snyggt.

Märke

Blanco är ett välkänt och pålitligt märke när det gäller diskbänkar och köksutrustning. Med Blanco Sona 45 S kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet och hållbarhet.

Modellnamn

Blanco Sona 45 S (519662) är modellens namn och nummer. Du kan vara säker på att du får den exakta produkten du söker efter.

Vändbar

Blanco Sona 45 S är vändbar, vilket innebär att du kan montera den åt vilket håll du önskar. Det ger dig flexibilitet och anpassningsförmåga i ditt kök.

Skåpsbredd (min)

För att installera Blanco Sona 45 S behöver du ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm. Säkerställ att ditt kök uppfyller denna krav för en passande installation.

Hål för blandare

Blanco Sona 45 S kommer inte med ett förborrat hål för blandaren. Du kan enkelt anpassa diskbänken efter dina egna behov och preferenser när det gäller placeringen av blandaren.

Antal hål för blandare

Blanco Sona 45 S kommer inte med några förborrade hål för blandaren. Du får möjligheten att välja antalet hål och placeringen som passar dig bäst.

Med sina fantastiska egenskaper och eleganta design är Blanco Sona 45 S utan automatisk propp det perfekta valet för ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering och njut av kvalitet och stil med denna fantastiska diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 45 S (519662)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: