• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s keramisk puraplus basalt vänster, automatisk stoppare, infino, glasskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524148

9 777,00 kr

Spara 15%

8 310,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axon II 6 S - Keramisk PuraPlus Basalt Vänster

Blanco Axon II 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i moderna kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativ keramik och har en vacker basalt svart färg som ger en sofistikerad touch till ditt kök

Automatisk stoppare

En av de bästa funktionerna hos Blanco Axon II 6 S är den automatiska stopparen. Med denna funktion behöver du inte längre använda stoppventiler eller manuellt stoppa vattenflödet. Diskbänken är utrustad med en smart sensor som känner av när du sätter in eller tar bort diskbehållare, och vattnet börjar automatiskt rinna eller stänga av.

Infino

Blanco Axon II 6 S har också en unik funktion som kallas Infino. Detta är en integrerad spillkantssystem som hjälper till att förhindra spill och vattenstänk på din bänkskiva. Infino-systemet gör det möjligt för dig att torka upp smuts eller vätskor direkt i diskbänken utan att de rinner ner på golvet.

Glasskiva

För att skydda och samtidigt förhöja utseendet på diskbänken kommer Blanco Axon II 6 S med en glasskiva. Denna transparenta skyddsplatta fungerar som ett extra lager för att förhindra repor och skador på keramiken. Glasskivan är också enkel att rengöra och hålla i toppskick.

Avloppsskiva i stål

För att underlätta avloppsavfallet har Blanco Axon II 6 S en avloppsskiva i rostfritt stål. Denna skiva hjälper till att hålla avloppsledningen ren och förhindra att matrester och smuts fastnar och orsakar blockeringar. Den är också enkel att ta loss och tömma för enkel rengöring.

Blanco Axon II 6 S är en fantastiskt designad och funktionell diskbänk som kommer att göra matlagning och diskning till en enkel och bekväm uppgift i ditt kök. Med sin keramiska konstruktion och innovativa funktioner är det en perfekt läggning för ditt moderna kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axon II 6 S (524148)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Keramik
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: