• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s compact silgranit puradur coffee reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 519581

3 758,00 kr

Spara 15%

3 194,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Metra 45 S Compact Silgranit Puradur Coffee Reversible, Auto Stopper

Blanco Metra 45 S Compact är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Den har en färg i Silgranit Puradur Coffee som ger den en elegant och modern touch.

Funktioner:

Färg: Denne Blanco Metra 45 S Compact diskbänk levereras i en vacker brun färg som heter Silgranit Puradur Coffee. Detta ger en snygg och sofistikerad look till ditt kök.

Material: Diskbänken är tillverkad av hållbart och kvalitativt material som kallas Silgranit, vilket är en blandning av granit och akryl. Detta gör bänken både tålig och lätt att rengöra.

Typ: Detta är en underlimningsdiskbänk som monteras under köksbänken för en nästan sömlös och elegant design. Den kan också installeras som en infällningsdiskbänk om så önskas.

Mått: Diskbänken har en längd på 680 mm och ett djup på 500 mm. Detta ger gott om arbetsyta för att hålla köket rent och organiserat.

Antal hoar: Metra 45 S Compact har en enda ho som passar perfekt till alla dina diskbehov. Hoen är rymlig och praktisk för att underlätta din diskning.

Montering: Diskbänken kan monteras både genom underlimning och infällning, beroende på dina preferenser och behov. Detta ger dig flexibilitet vid installationen.

Låddjup: Med ett låddjup på 190 mm kan du vara säker på att diskbänken rymmer även de största kastruller och tallrikar utan problem.

Auto Stopper: Metra 45 S Compact kommer med en praktisk auto stopper-funktion som gör det enkelt och smidigt att tömma vatten eller upphettat olja från diskhon.

Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket gör att du kan installera den med avloppet på höger eller vänster sida. Det ger dig flexibilitet vid planeringen av ditt kök.

Hål för blandare: Denne diskbänk har ett förborrat hål för köksblandare. Detta gör att du enkelt kan installera en blandare efter eget val för att passa din köksdesign och behov.

Antal hål för blandare: Metra 45 S Compact har ett enda hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda en standard köksblandare.

Märke: Diskbänken kommer från välrenommerade varumärket Blanco, vilket garanterar en hög kvalitet och pålitlighet.

Modellnamn: Modellnamnet på denna diskbänk är Blanco Metra 45 S Compact (519581).

Form: Metra 45 S Compact har en rektangulär form som passar perfekt till både moderna och klassiska köksdesigner.

Skåpsbredd (min): För att använda denna diskbänk behöver du ett skåp med en bredd på minst 450 mm.

Blanco Metra 45 S Compact Silgranit Puradur Coffee Reversible, Auto Stopper är en praktisk och stilren diskbänk som kommer att passa perfekt in i ditt kök och underlätta din vardag.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519581)
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: