• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 5 antracit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 518521

3 880,00 kr

Spara 15%

3 298,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Dalago 5 antracit med automatisk propp

Allmän information

Denna diskho, med namnet Blanco Dalago 5, är en fantastiskt funktionell och stilren lösning för ditt kök. Den kommer i färgen antracit, vilket ger ett modernt och elegant utseende. Diskhon är tillverkad i högkvalitativt material som heter Silgranit, vilket gör den hållbar och tålig mot repor och fläckar.

Funktioner

Diskhon har en fyrkantig form och är utformad med en enda ho. Den kan monteras både genom infällning och underlimning, vilket ger möjlighet till olika installationsalternativ. Diskhon har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran efter behov.

En av de unika funktionerna hos Blanco Dalago 5 är den automatiska proppen. Detta innebär att du inte behöver använda en vanlig propp när du fyller diskhon med vatten. Istället har diskhon en inbyggd mekanism som gör att vattnet stannar kvar i hoen utan att läcka ut. Detta är både praktiskt och bekvämt, och gör att du kan använda diskhon på ett smidigt sätt.

Mått och krav

Diskhon har en längd på 515 mm och ett djup på 510 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att göra diskningen enkel och effektiv. Den kräver en skåpsbredd på minst 500 mm för att kunna installeras korrekt. Diskhon har även en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska stora kastruller och tallrikar.

Sammanfattning

Blanco Dalago 5 antracit med automatisk propp är en högkvalitativ och stilren diskho som kommer att bli en fantastiskt funktionell tillägg till ditt kök. Dess moderna design och praktiska funktioner, som den automatiska proppen, gör att diskningen blir enklare och mer bekväm. Dessutom är den tillverkad i slitstarkt Silgranit-material, vilket förser diskhon med lång hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 5 (518521)
Märke
Blanco
Mått
Längd
515.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart, Vit
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: