• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - alba - infällt handfat llr116-2

PRODUKTKOD: LLR116-2

2 883,00 kr

Spara 15%

2 450,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg - alba - infällt handfat llr116-2

Detta infällda handfat från Smeg är en elegant och funktionell lösning för ditt badrum. Tillverkat i rostfritt stål ger det en tidlös design som passar perfekt i alla moderna badrum.

Funktioner

Rostfri: Handfatet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör det hållbart och enkelt att rengöra. Detta ger dig en produkt som kommer att hålla sig vacker och slitstark under lång tid.

Tillgängliga färger

Detta handfat är tillgängligt i tre olika färger - krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som passar bäst till din badrumsinredning och skapa en enhetlig och stilren look.

Förborrat hål för blandare

Oavsett om du föredrar en väggmonterad blandare eller en frittstående variant finns det inget behov av att borra ett hål i handfatet. Det är redan förborrat för att passa de flesta standardstorlekar. Denna funktion gör installationen enkel och smidig.

Med Smeg - alba - infällt handfat llr116-2 får du en produkt av högsta kvalitet med en snygg och modern design. Den passar perfekt i alla moderna badrum och ger en stilren och enhetlig look. Välj mellan tre olika färger och få den perfekta inredningsdetaljen för ditt badrum.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Funktioner
Rostfri

16 Produkter från samma kategori: