• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523916

10 122,00 kr

Spara 15%

8 603,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S F

Elegant och stilren diskbänk med avancerade funktioner

Blanco Zenar XL 6 S F är en imponerande diskbänk som ökar funktionaliteten och stilen i ditt kök. Med sin antracitfärgade silgranit puradur yta ger den en modern och elegant touch till ditt köksdesign. Denna diskbänk är speciellt utformad för att passa perfekt in i ditt kök och ge en praktisk arbetsplats.

Automatisk avstängning och infino-system

Denna diskbänk är utrustad med automatisk stopp, vilket innebär att vattenflödet förblir stängt när du inte använder kranen. Detta sparar vatten och ger en bekväm användning. Dessutom har Blanco Zenar XL 6 S F även infino-systemet, vilket innebär att det inte finns några synliga kanter runt diskbänken. Detta ger en perfekt integrering med arbetsplatsen och ger en enhetlig och elegant look.

Stor och rymlig diskbänk

Blanco Zenar XL 6 S F har en generös storlek på 987,5 mm i längd och 497,5 mm i djup, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk. Diskbänken har även en djup låda på 190,0 mm för att rymma även de största köksredskapen.

Tillverkad av högkvalitativt silgranit material

Blanco Zenar XL 6 S F är tillverkad av silgranit puradur, vilket är ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Silgranit är en komposit av 80% granitslip och är extremt tåligt mot värme och damm, vilket gör att diskbänken behåller sin ursprungliga skönhet under lång tid.

Lätt att montera

Denna diskbänk är utformad för enkel installation och kan planlimmas för enkel montering. Den passar perfekt i ett köksskåp med en bredd på minst 600,0 mm. Med sin vänsterinriktade design är den idealisk för att passa in i de flesta kökslayouter.

Varumärke och modell

Denna diskbänk är från välrenommerade tillverkaren Blanco och har modellnamnet Zenar XL 6 S F (523916).

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S F en imponerande diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och högkvalitativt material. Med sin automatiska stoppning, infino-system och generösa storlek ger den dig en perfekt arbetsplats i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523916)
Märke
Blanco
Mått
Djup
497.5 mm
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Rektangulär
Montering
Planlimning
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: