• Reducerat pris

Diskbänkar

White subline 320-u silgranit puradur biały, infino

PRODUKTKOD: 523410

4 787,00 kr

Spara 15%

4 068,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 350.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: White subline 320-u silgranit puradur biały, infino

Allmän information

Denna vackra diskho, med namnet White subline 320-u silgranit puradur biały, infino, är en perfekt kombination av stil och funktion. Den är tillverkad i slitstarkt och högkvalitativt material som kallas Silgranit, vilket ger hållbarhet och lång livslängd. Den kommer i en elegant vit färg, men det finns också andra färgalternativ att välja mellan, inklusive svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd.

Funktioner

Diskhon har ett djup på 460.0 mm och en längd på 350.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla typer av diskning. Den har en enda ho, vilket gör den idealisk för mindre kök eller som en extra diskho i större kök. Diskhon kan enkelt monteras underifrån med hjälp av underlimningstekniken.

Design och flexibilitet

En av de mest fördelaktiga egenskaperna hos denna diskho är dess eleganta rektangulära form. Den har också en imponerande låddjup på 190.0 mm, vilket gör den perfekt för att hantera större mängder disk. Diskhon har inget hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja en separat blandare som passar din stil och behov. Den är också icke-vändbar, vilket innebär att den inte kan vändas för att ändra riktning.

Installation och användning

White subline 320-u silgranit puradur biały, infino kan enkelt installeras i ett köksskåp med en minimibredd på 400.0 mm. När den väl är installerad, kommer den att vara redo att användas för alla dina diskbehov. Diskhon är perfekt för både hemmabruk och kommersiella kök och ger en hållbar och snygg lösning för enkel rengöring och diskning.

Sammanfattning

White subline 320-u silgranit puradur biały, infino är en stilren och praktisk diskho som passar perfekt i alla kök. Med sin högkvalitativa Silgranit-konstruktion och sitt rektangulära design erbjuder den både hållbarhet och estetiskt tilltalande utseende. Oavsett om du behöver en diskho för ditt hem eller för en kommersiell köksmiljö, är denna produkt ett utmärkt val.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 320-U (523410)
Mått
Djup
460.0 mm
Längd
350.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimning

16 Produkter från samma kategori: